Categoria: Ajudes

Modificació de les resolucions de la convocatòria d'ajudes 2015 en el marc del Pla Estatal R+D+I

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 157, de 30 de juny de 2016, s'ha publicat la Resolució de 24 de juny de 2016, de la Secretaria d'Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, per la qual es modifiquen per a la seva adaptació a l'estructura orgànica de l'Agència Estatal de Recerca les resolucions de convocatòria d'ajudes aprovades l'any 2015 en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016.

El mes de novembre de 2015 es va crear l'Agència Estatal de Recerca i es va aprovar el seu Estatut.

L'Agència, que està sota la dependència de la Secretaria d'Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, i que té diverses funcions adscrites, quedarà subrogada en la totalitat dels drets i obligacions dels òrgans suprimits les competències dels quals assumeix i n'és titular el Ministeri d'Economia i Competitivitat, i li succeirà a aquest en totes aquelles competències i funcions, d'acord amb el que estableix l'article únic del Reial decret 1067/2015, de 27 de novembre, per tal de garantir el manteniment i la conclusió dels contractes i relacions jurídiques de tota índole.

Ara correspondrà a l'Agència Estatal de Recerca la gestió de les ajudes del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació que té atribuïdes la Secretaria d'Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació.

Es considera, per tant, convenient modificar les resolucions corresponents a les convocatòries següents:

  • Resolució de 17 de juny de 2015, sobre la concessió d'ajudes del Programa Estatal de Recerca, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat.
  • Resolució de 17 de juny de 2015, sobre la concessió d'ajudes del Programa Estatal de Foment de la Recerca Científica i Tècnica d'Excel·lència, Subprograma Estatal de Generació de Coneixement.
  • Resolució de 2 de desembre de 2015, sobre les actuacions contemplades en el Subprograma Estatal de Formació i en el Subprograma Estatal d'Incorporació, del Programa Estatal de Promoció del Talent i la seva Ocupabilitat.
  • Resolució de 22 de desembre de 2015, sobre les ajudes del Subprograma Estatal d'Incorporació i del Subprograma Estatal de Formació, del Programa Estatal de Promoció del Talent i la seva Ocupabilitat.
  • Resolució de 30 de desembre de 2015, sobre les ajudes a infraestructures i equipament cientificotècnic del Subprograma estatal d'infraestructures científiques i tècniques i equipament.
  • Resolució de 30 de desembre de 2015, sobre les ajudes Reptes-Col·laboració del Programa Estatal de Recerca, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat.

[Font: BOE. Núm. 157. 30/06/2016]

[Foto: Infosalut]