Categoria: Formació continuada

L'Hospital de Manacor ha participat en el Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados INVESTEN16

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital de Manacor ha participat en el "Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados INVESTEN16". Aquesta trobada ha estat una oportunitat per intercanviar coneixements de resultats que provenen de la investigació en diferents àmbits de les cures. Una ocasió per implicar-se en les cures de salut basades en l'evidència, per tal de contribuir a la transferència i utilització.

L'Hospital de Manacor hi ha participat presentant els següents pòsters i comunicacions orals:

Pòsters

  • "Percepciones y experiencias sobre la práctica colaborativa en profesionales clínicos y gestores del medio especializado". Autor: Miguel Ángel Rodríguez Calero.
  • "Factores de riesgo de dificultad en la canalización venosa periférica en atención hospitalaria. Estudio caso-control". Autor: Miguel Ángel Rodríguez Calero.

Comunicacions orals

  • "Eficiencia de un protocolo de control de la hiperglucemia por estrés en el paciente crítico. Datos en curso". Autors: Miguel Ángel Rodríguez Calero (ponent), Elena Barceló Llodrà, Mónica Cruces Cuberos, María Antonia Pérez Axartell i Francesca Rosa Rosal Obrador:
  • "Evaluación Sistemática de Guías de Práctica Clínica para la Prevención de complicaciones del acceso vascular". Autors: Ian Blanco Mavillard (ponent), Miguel Ángel Rodríguez Calero i Joan Ernest de Pedro Gómez.
  • "Análisis descriptivo de los procedimientos aplicados a pacientes crónicos avanzados y los costes relacionados". Autors: Miguel Ángel Rodríguez Calero (ponent), Estefanía Serratusell Sabater, Joana M. Julià i Móra, Noemí Sansó Martínez, Joan Vidal Burguera, Enric Benito Oliver, Juan Pablo Leiva Santos i Catalina Vadell Nadal.

[Font: Hospital de Manacor. 24/11/2016]

[Foto: Hospital de Manacor]

Notícies relacionades a Infosalut
*22/11/2016 - Infermeres de Balears participen en el XX Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados.