Categoria: Institucions sanitàries

Reunió entre la Direcció General de l'IB-Salut i la Direcció de Salut i Emergències de la Creu Roja

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El director general del Servei de Salut (IB-Salut), Juli Fuster, ha rebut la directora de Salut i Emergències de la Creu Roja, Carmen Martín, i el gerent de l'Hospital de la Creu Roja, Gabriel Roig. Per part del Servei de Salut, també ha assistit a la reunió el secretari general, Manuel Palomino.

Durant la trobada, ambdues parts han revisat la situació del conveni actual i han assolit un compromís per ampliar-lo i consolidar-lo.

L'Hospital de la Creu Roja de Palma està integrat en la xarxa d'hospitals públics del Servei de Salut de les Illes Balears, per mitjà d'un conveni singular. En la trobada que s'ha realitzat, ambdues parts s'han mostrat d'acord a consolidar la relació de les dues institucions i a donar-hi més estabilitat.

El conveni actual acaba a final de l'any 2018, però tant Creu Roja com el Servei de Salut han expressat el seu desig que el pròxim conveni sigui de més durada.

Des de principi d'enguany, Creu Roja ha augmentat l'activitat en oftalmologia i duu a terme més proves diagnòstiques de digestiu, com ara colonoscòpies, gastroscòpies o ecografies abdominals, així com intervencions de traumatologia, com ara artroscòpies de genoll i espatlla.

L'hospital sense ànim de lucre pot acollir també pacients crònics ja diagnosticats que necessiten molta atenció, el període d'hospitalització dels quals oscil·la entre 20 i 30 dies. D'aquesta manera, l'hospital col·labora amb el Servei de Salut en l'objectiu de desenvolupar la seva estratègia en el tractament d'aquests pacients de perfil sociosanitari.

[Font: Servei de Salut de les Illes Balears.11/08/2016]

[Foto: IB-Salut]