Categoria: Institucions sanitàries

El gerent de la GAP Mallorca visita la Unitat Bàsica de Salut de sa Calobra

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El gerent d'Atenció Primària de Mallorca, Miguel Caldentey, ha visitat la Unitat Bàsica de Salut de sa Calobra, acompanyat per la directora d'Infermeria, Maria Antònia Font; la subdirectora d'Infermeria, Catia Molinas, i el subdirector mèdic, Carlos Raduán.

El centre s'ubica a sa Calobra, un lloc d'accés complicat que durant els mesos d'estiu rep prop de 3.000 visitants diaris que hi arriben per carretera, en autocars o en cotxes particulars, o per via marítima.

El centre disposa d'una infermera assistencial, Beatriz García, que duu a terme a més tasques administratives, com ara la facturació a tercers.

A causa de la gran afluència de visitants estrangers, és important conèixer diversos idiomes. Per això, Beatriz García parla castellà, català, anglès, italià i francès.

Les característiques del centre i la seva ubicació fan necessària una dotació de material específic i la col·laboració de personal de suport, com ara policies, socorristes, etc.

En situacions d'emergència, com pot ser el rescat de persones de llocs de difícil accés, ha estat necessari activar el servei d'helicòpter per al seu trasllat a l'hospital.

[Font: Servei de Salut de les Illes Balears. 11/08/2016]

[Foto: IB-Salut]