Categoria: Qualitat

L'Hospital de Manacor se suma al Pacte Social Contra les Violències Masclistes

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital del Manacor s'ha sumat al Pacte Social Contra les Violències Masclistes que reclama una reacció que impliqui un compromís de tota la societat.

Per adherir-se al Pacte Social Contra les Violències Masclistes cal accedir a la pàgina web,  llegir el manifest i comprometre's a complir-lo, tal com s'ha fet des de l'Hospital.

En el cas de la ciutadania, això es pot fer a títol personal, a través d'un seguit d'accions que es proposen. En el cas que siguin entitats o col·lectius els que vulguin adherir-se al Pacte, s'accepten les propostes d'accions que es comprometin a dur a terme. Fins al 24 de novembre, ja eren més de 1.300 les persones i prop d'una setantena les entitats que s'havien adherit al pacte.

La presidenta Francina Armengol, en nom de tot el Govern de les Illes Balears, ha recordat les sis dones que han mort enguany a Balears víctimes de la violència masclista, així com totes les que han patit algun tipus de violència d'aquest tipus. "És un dels problemes socials més importants que tenim", ha afirmat la presidenta, que per això ha reclamat que el conjunt de la societat "el faci un problema propi, i que reaccionem tots junts".

Com a mostra del seu compromís amb el Pacte Social Contra les Violències Masclistes, el Consell de Govern va aprovar fa dues setmanes el Pla de Mesures 2017-2020, que implicarà de manera transversal totes les conselleries, per mitjà de 6 línies estratègiques, 23 objectius fixats i 135 mesures per desenvolupar. La dotació pressupostària del Govern per a aquest Pla fins a l'any 2020 és de 13,6 milions d'euros, cosa que representa un increment del 72,3 % en els recursos que es tenien prevists fins ara per a l'aplicació de mesures en aquesta matèria.

[Font: Hospital de Manacor. 25/11/2016]

[Foto: Hospital de Manacor]