Categoria: Recursos humans

Aprovació de la llista d'aspirants del cos facultatiu tècnic sanitari (Fisioteràpia)

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 102, de dia 11 d'agost de 2016, s'ha publicat la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, per la qual s'aprova la llista d'aspirants seleccionats en el concurs per formar part d'una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places del cos facultatiu tècnic, escala sanitària, especialitat Fisioteràpia, per a l'illa Mallorca, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

La convocatòria es va publicar el mes de març de 2016.

Ara s'aprova la composició final de la borsa de personal funcionari interí del cos facultatiu tècnic, escala sanitària, especialitat Fisioteràpia, per a l'illa de Mallorca, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat en el BOIB, d'acord amb diversos articles de la normativa vigent.

[Font: BOIB. Núm. 102. 11/08/2016]

[Foto: Infosalut]

*16/03/2016 - Convocatòria d'una borsa extraordinària amb caràcter interí de l'especialitat de fisioteràpia.