Categoria: Recursos humans

Funcionaris de la CAIB s'han presentat a la convocatòria de places del concurs de trasllats

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Prop de 900 funcionaris de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears s'han presentat a la convocatòria de places del concurs de trasllats. La majoria de presentats es troben en el servei actiu (867). Del total de 1.054 places ofertes, 779 han estat llocs bàsics, mentre que la resta són extensions.

El lloc més sol·licitat, amb més de 110 sol·licituds, ha estat el de negociat C1-C2, per a administratius i auxiliars administratius. La convocatòria també ha inclòs fins a 195 llocs de lliure designació, que pertanyen a 180 llocs bàsics.

Com a novetat a aquesta convocatòria s' hi ha incorporat l'obligació d'adjuntar una memòria sobre les funcions del lloc de treball que s'ha d'ocupar, per a totes aquelles places del nivell 26 i superior.

En aquest concurs s'ha recuperat la base 14.2, per la qual es manifesta l'obligació de mantenir el lloc de feina al qual s'aspira per espai mínim d'un any, abans de poder optar a una nova comissió de serveis.

Un cop validades totes les sol·licituds i publicades les llistes definitives d'admesos, es constituiran les comissions de valoració.

[Font: Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques. Direcció General de Funció Pública i Administracions Públiques. 03/09/2016]