Categoria: Recursos humans

Modificació de les mesures per reduir el dèficit de despeses de personal

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 146, de 19 de novembre de 2016, s'ha publicat l'Acord del Consell de Govern, de 18 de novembre de 2016, de modificació de l'Acord de 23 de setembre de 2011, pel qual s'adopten mesures per reduir el dèficit públic en relació amb les despeses de personal corresponents al complement de productivitat i a les gratificacions al personal funcionari al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i dels ens que integren el sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears inclosos dins l'àmbit del Decret 85/1990.

L'Acord de 2011 ja s'ha modificat diverses vegades. Ara es torna a modificar la lletra b de l'apartat tercer d'aquest Acord, i s'autoritza la prestació de serveis extraordinaris efectius fora de l'horari o la jornada habituals de treball als col·lectius de funcionaris següents:

  • Personal adscrit a la Direcció General de Salut Pública i Participació amb funcions d'inspecció o laboratori.

  • Personal facultatiu superior que té funcions relacionades amb el Servei d'Epidemiologia de la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut, només en els casos en què s'hagi declarat un cas d'alerta sanitària i durant el temps que duri.

[Font: BOIB. Núm. 146. 19/11/2016]

[Foto: Infosalut]

Notícies relacionades a Infosalut
*21/06/2016 - Modificació de mesures de reducció del dèficit públic en relació a la productivitat i les gratificacions.
*13/02/2015 - S'ha modificat l'Acord sobre mesures de reducció del dèficit públic.