Categoria: Recursos humans

Decret sobre el registre central de personal al servei del sector públic instrumental de la CAIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 149, de 26 de novembre de 2016, s'ha publicat el Decret 67/2016, de 25 de novembre, del Registre central de personal al servei del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB).

D'acord amb els diferents articles de l'Estatut d'autonomia de les Illes Balears i altra normativa vigent, aquest Decret pretén regular l'organització, el funcionament i el règim jurídic del Registre central de personal al servei del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que crea la disposició addicional cinquena de la Llei 13/2014, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2015.

Aquest Decret és aplicable als ens compresos a l'apartat 1 de l'article 2 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

En el Registre central, s'hi ha d'inscriure el personal funcionari propi, el personal laboral i el personal directiu professional dels ens compresos a l'apartat anterior.

[Font: BOIB. Núm. 149. 26/11/2016]