Categoria: Estudis i projectes

Son Llàtzer, IdISPa i Son Espases fan una comparativa entre l'estudi IBERICA i el Código Infarto-Illes Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-epr378Els serveis de Medicina Intensiva i Cardiologia de l'Hospital Son Llàtzer, l'IdISPa i els serveis de Medicina Intensiva i Cardiologia de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat un article comparatiu de l'Estudi IBERICA i el Código Infarto-Illes Balears. També hi ha participat l'IMIM.

Llorenç Socias i Catalina Rubert, metges de Medicina Intensiva de l'Hospital Son Llàtzer; Guillem Frontera i Miquel Fiol, investigadors de l'IdISPa; Andrés Carrillo, Cristina Royo, Mirea Ferreruela, metges de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Espases; Vicente Peral i Armando Bethencourt, cardiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases; i Joan Torres, cardiòleg de l'Hospital Son Llàtzer, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Análisis comparativo de 2 registros de infarto agudo de miocardio tras una década de cambios. Estudio IBERICA (1996-1998) y Código Infarto-Illes Balears (2008-2010)" a la revista Medicina Intensiva.

L'objectiu era investigar les diferències en la mortalitat a 28 dies i altres variables pronòstiques en 2 períodes: IBERICA-Mallorca (1996-1998) i Código Infarto-Illes Balears (CI-IB) (2008-2010).

Referència de l'article
Socias L, Frontera G, Rubert C, Carrillo A, Peral V, Rodriguez A, et al. Análisis comparativo de 2 registros de infarto agudo de miocardio tras una década de cambios. Estudio IBERICA (1996-1998) y Código Infarto-Illes Balears (2008-2010). Med Intensiva. 10 jun. 2016.
Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: James Lumb / People / CC BY­ND 2.0]