Categoria: Estudis i projectes

Infermeres de diferents centres participen en un article sobre antisèptics per a la prevenció de la infecció relacionada amb catèters vasculars

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins-epr209Infermeres de la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital de Manacor, Infermeres del Servei de Reanimació i Unitat de Recuperació Post-quirúrgica de l'Hospital Universitari Son Espases i Infermeres de la Unitat de Cures Intensives del'Hospital Universitari Son Espases, han publicat una revisió sistemàtica sobre la prevenció d'infeccions relacionades amb catèters vasculars. També hi ha participat el Grup de treball per a l'estudi de la cura de l'accés vascular amb antisèptics (ECAVA).

Miguel Ángel Rodríguez Calero i Daniel Hernández Sánchez, infermers de l'Hospital de Manacor, Sylvia M. Amorós Cerdá i Eva Pérez Juan, infermeres de l'Hospital Universitari Son Espases, i Mónica Maqueda Palau, Sandra Pérez Piñero i Laura Fernández Vila, membres del Grup de treball per a l'estudi de la cura de l'accés vascular amb antisèptics (ECAVA), han participat en la publicació de l'article amb el títol "Antisépticos para la prevención de la infección relacionada con catéteres vasculares. Revisión sistemática" a la revista Index de Enfermería.

L'objectiu de l'article és determinar l'antisèptic més indicat per a la prevenció de la infecció relacionada amb catèters vasculars durant la seva inserció i manteniment.

Referència de l'article
Rodríguez Calero MA, Amorós Cerdá S, Pérez Juan E, Hernández Sánchez D. Antisépticos para la prevención de la infección relacionada con catéteres vasculares. Revisión sistemática. Index Enferm. 2015.
Text complet | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Son Llàtzer]