Categoria: Estudis i projectes

Atenció Primària de Mallorca participa en un article sobre la importància del metge de família l'atenció al pacient amb càncer

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr564La Unitat d'Investigació de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca ha participat en la publicació d'un article sobre la importància del metge de família en el tractament del pacient amb càncer. També hi han participat el Servei Andalús de Salut i l'Institut Català de la Salut.

Magdalena Esteva, investigadora de la Unitat d'Investigació de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca, ha participat en la publicació de l'article titulat "El médico de familia en la atención al paciente con cáncer" a la revista Atención Primaria.Atención Primaria.

El càncer representa un dels majors problemes de salut en els països desenvolupats. La tendència en els darrers anys mostra un augment de la incidència de càncer i una disminució de la mortalitat en ambdós sexes i per a la majoria de tumors. Aquests dos factors junts impliquen un augment de les taxes de prevalència i de supervivents a llarg termini del càncer.

Referència de l'article
López Verde F, Esteva M, Vela Vallespín C. El médico de familia en la atención al paciente con cáncer. Atención Primaria. 2016;48(5):277-8.
Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]