Categoria: Estudis i projectes

Neurologia de Son Espases participa en un article sobre la qualitat de la son dels pacients tractats per convulsions focals

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-epr153El Servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un article sobre la qualitat de la son i la somnolència diürna en pacients amb perampanerl adjuvant per a convulsions focals. També hi han participat l'Hospital Vall d'Hebron, l'Hospital de Bellvitge, l'Hospital Josep Trueta i l'Hospital Plató.

Ana Belén Martínez, neuròloga de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en l'article amb el títol "Sleep quality and daytime sleepiness in patients treated with adjunctive perampanel for focal seizures" a la revista Epilepsy & Behavior.

El propòsit d'aquest estudi era avaluar la qualitat subjectiva de la son i la somnolència diürna en pacients que reben perampanel adjuvant per a convulsions focals.

Referència de l'article
Toledo M, Gonzalez-Cuevas M, Miró-Lladó J, Molins-Albanell A, Falip M, Martinez AB, et al. Sleep quality and daytime sleepiness in patients treated with adjunctive perampanel for focal seizures. Epilepsy Behav. 2016;63:57-62.
PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Timothy Krause / Man sleeping / CC-by-sa-3.0 de]