Categoria: Estudis i projectes

Urologia de Son Espases publica un article sobre l'eficàcia de la RIRS bilateral per a la litiasi renal

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr880El Servei d'Urologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha publicat un article sobre l'eficàcia i seguretat del RIRS bilateral per a litiasi renal.

José Luis Bauzá, Enrique Pieras, Valentí Tubau, Arnau Sabaté, Jordi Guimerá, Ana Martínez, Juan Ferrutxe i Pedro Pizá uròlegs de l'Hospital Universitari Son Espases ha publicat un article publicat amb el títol "Eficacia y seguridad de la RIRS bilateral para el tratamiento de litiasis renal" a la revista Archivos Españoles de Urología.

Es presenta l'experiència del servei amb una cirurgia intrarrenal retrògrada (RIRS) bilateral en un mateix acte quirúrgic, analitzant la taxa de pacients lliures de listiasi (SFR), el temps quirúrgic, l'estància hospitalària, les complicacions, les diferències entre la creatinina pre i postperatòria i la composició dels càlculs.

Referència de l'article
Bauzá JL, Pieras E, Tubau V, Sabaté A, Guimerá J, Martínez A, et al. Eficacia y seguridad de la RIRS bilateral para el tratamiento de litiasis renal. Arch Esp Urol. 2016;69(9):654-8.
PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]