Categoria: Farmacoterapèutica

Es posa en funcionament el nou lloc web d’elComprimido

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Torna elComprimido (www.elcomprimido.com) amb un lloc web més àgil, modern i intuïtiu, però amb el mateix objectiu; proporcionar i facilitar l'accés a informació de qualitat, independent i actualitzada als professionals sanitaris.

El web inclou el butlletí elComprimido, que és una publicació periòdica dirigida als professionals sanitaris de l'IB-SALUT, amb la finalitat d'oferir informació objectiva sobre medicaments i farmacoteràpia. En aquesta nova etapa, elComprimido arrenca amb el butlletí número 23, que fa una revisió exhaustiva dels SYSADOA (Symptomatic Slow Action Drugs for Osteoarthritis).

elComprimido incorpora un metacercador que permet cercar informació farmacoterapèutica a butlletins i altres fonts d'informació basada en l'evidència, tant en l'àmbit nacional com internacional.

El nou web també introdueix una secció de farmacovigilància i un apartat destinat als professionals sanitaris del Servei de Salut de les Illes Balears (àrea IBSALUT). elComprimido és un lloc web dinàmic i aviat s'afegiran més seccions.

La missió d’elComprimido es resumeix en els punts següents:

  • Promoure l'elaboració d'informació farmacoterapèutica de qualitat, objectiva, actualitzada i independent per part dels professionals del Servei de Salut de les Illes Balears.
  • Gestionar l'accés a la informació farmacoterapèutica de qualitat, objectiva, actualitzada i independent produïda per altres organismes.
  • Aportar solucions a qüestions relacionades amb l'ús de medicaments en la pràctica clínica.
  • Mostrar l'activitat docent i investigadora que es realitza en l'àmbit del Servei de Salut de les Illes Balears.

[Font: elComprimido] 

[Foto: elComprimido]