Categories: Formació continuada, Gestió de la investigació

S'ha publicat la Memòria Científica 2018 de l'IdISBa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Dr. Miquel Fiol Sala, director de l’Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears, ha explicat que la publicació de la Memòria científica 2018 de l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa), té un especial significat, ja que representa la culminació d’un cicle d’intensa activitat gestora i investigadora afavorida per la implantació d’una estratègia de política científica comuna que ha promogut la recerca d’excel·lència amb impacte en la salut, per la captació de recursos humans amb el segell “HR Excellence in Research” incloent la seva retenció i estabilització mitjançant el Decret de carrera investigadora que està desenvolupant el Govern de les Illes Balears, pioner a Espanya.

A més, s’han acostat els resultats de la recerca a la societat amb la creació i primera reunió d’un Consell Social i Empresarial i s’ha contribuït a la formació universitària de les ciències de la salut i l’especialització sanitària amb la participació de nombrosos investigadors en les tasques docents de la Facultat de Medicina.

Tota aquesta activitat ha determinat, en bona mesura, l’excel·lent valoració que ha fet l’Institut de Salut Carlos III a l’auditoria de sol·licitud d’acreditació de l’IdISBa del passat mes de novembre.

L’objectiu de l’acreditació és tan important que ha estat assumit per tots els investigadors i responsables de les entitats constituents, així com els responsables polítics.

[Font: Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears]

[Foto: Infosalut / Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears / CC BY-NC-SA 4.0]