Categoria: Formació continuada

Marterclass sobre el maneig de la hiperplàsia prostàtica benigna

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Dia 26 de novembre, la vocalia de residents de la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària (IBAMFIC),  realitzarà la seva tercera masterclass, sobre el maneig de la hiperplàsia prostàtica benigna, una actualització per a Atenció Primària, a càrrec de la metgessa de família Carme Costa.

Després d’aquesta actualització s’oferirà la possibilitat de veure els aspectes més importants d’aquesta patologia, amb tanta prevalència a les consultes d’Atenció Primària, per un correcte maneig, que inclou també els aspectes d’entrevista clínica. La masterclass servirà per fer aquesta actualització sobre la hiperplàsia prostàtica benigna, els tractaments, interacció amb fàrmacs i la importància de detectar quan hem de derivar a l’especialista, a més d’exposar dos casos clínics.

Aquesta masterclass se celebrarà a la seu de Col·legi de Metges d’Eivissa , el dia 26 de novembre, de 17 a 18:30 hores. Es pot seguir també a Mallorca i Menorca per videoconferència. L’assistència és gratuïta pels socis. I té un cost de 5 € pels no socis.

Inscripcions a través de la secretaria de la IBAMFIC: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

[Font: Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària]

[Foto: Infosalut / Formació de Residents a Bibliosalut / CC BY-NC-SA 4.0]