Categoria: Institucions sanitàries

Romà Julià, nou gerent de l’Àrea de Salut de Menorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El doctor Romà Julià ha estat nomenat nou gerent de l’Àrea de Salut de Menorca en substitució d’Antoni Gómez Arbona, que es jubila després de quatre anys en aquest càrrec.

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, acompanyada del director general del Servei de Salut, Juli Fuster, van presentar el nou gerent a la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, i al seu equip. A l’acte van asistir també el gerent sortint, que deixa el càrrec després de vuit anys dedicat a la gestió sanitària en dues etapes, entre els anys 2007 i 2011 i des del juliol de 2015 fins a la actualitat.

Després de la presentació a les autoritats menorquines, Romà Julià va ser presentat a l’Hospital Mateu Orfila. A l’acte van assistir, a més de l’equip directiu, els caps de servei del centre, les supervisores d’infermeria i els coordinadors d’admissions.

Romà Julià Masip (Barcelona, 1956) és llicenciat en Medicina Interna i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialitzat en Medicina Interna. Metge d’urgències de l’Hospital Mateu Orfila durant el darrer any, ha estat director de l’Hospital Universitari Dexeus (2015-2018) i director mèdic de l’Hospital de Sant Celoni (2007-2015). Té un màster en Gestió Hospitalària i de Serveis Sanitaris per la Universitat de Barcelona (2003) i ha cursat el Programa d’Alta Direcció en Institucions Sanitàries a la IESE Business School.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 19/09/2019]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]