Categoria: Qualitat

Quatre serveis de l'Hospital Comarcal d'Inca reben el certificat de qualitat ISO

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Quatre serveis assistencials de l'Hospital Comarcal d'Inca han obtengut el certificat de qualitat ISO 9001:2008. Es tracta dels serveis de Nefrologia, de Rehabilitació i de Radiologia, que l'obtenen per primera vegada, i el de Farmàcia, que l'ha renovat. Aquests certificats són una aposta per implementar una política de millora contínua i d'excel·lència a l'Hospital.

La directora regional de Bureau Veritas, María Eugenia Mir, ha lliurat els certificats als responsables d'aquests serveis: Manuel Pinteño, cap del Servei de Farmàcia; Antonio Planas, del Servei de Nefrologia; Belén Sánchez, de Rehabilitació, i Ramón González, de Radiologia. Durant l'acte de lliurament, la gerent de l'Hospital, Soledad Gallardo, ha afirmat que "aquests certificats suposen una aposta ferma i decidida cap a la qualitat del servei que ofereix el centre i el suport a la línia oberta des de fa dos anys, que cerca identificar, establir i consolidar les estratègies que permetin reduir riscs i oferir les millors condicions possibles en l'assistència als nostres pacients, mentre que a la vegada ens ajuden a continuar impregnant l'Hospital amb la cultura de la millora contínua". També hi han estat presents el director mèdic, Onofre Pons; la directora d'infermeria, Concepció Zaforteza; el director de Gestió, Xisco Ferrer, i la responsable de la Unitat de Qualitat i de Formació Continuada, Joana Maria Martorell.

La ISO 9001:2008 és la base del sistema de gestió de la qualitat, ja que és una norma internacional i se centra en tots els elements de l'administració de la qualitat de què ha de disposar una organització per tenir un sistema efectiu que permeti administrar i millorar la qualitat del servei que presta. L'Hospital ha d'establir, documentar, implementar i mantenir un sistema de gestió de la qualitat i millorar contínuament l'eficàcia d'acord amb els requisits d'aquesta norma internacional.

[Font: Servei de Salut de les Illes Balears. 09/06/2016 ]

[Foto: Infosalut]

Notícies relacionades a Infosalut
*02/08/2017 - Acreditada la Unitat de Psiquiatria Hospitalària de l'Hospital d'Inca segons la Norma ISO 9001.
*16/04/2015 - El Servei de Farmàcia de l’Hospital d’Inca rep la certificació de qualitat ISO 9001.