Categoria: Qualitat

L’IB-Salut i EMAYA posen en marxa un pla sobre el consum d’aigua als centres sanitaris de Palma

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El director general del Servei de Salut, Juli Fuster; el secretari general, Manuel Palomino; la regidora de l’Ajuntament de Palma i presidenta d’EMAYA, Neus Truyol, i dos tècnics de l’empresa municipal, Pere Marc Montserrat i Juan José Pieras, s’han reunit per estudiar quines mesures es poden aplicar per racionalitzar i optimitzar el consum d’aigua als centres sanitaris de Palma davant la preocupació per la sequera.

A causa del risc de patir una sequera han acordat elaborar conjuntament un document model per fer auditories del consum d’aigua als denou centres de salut, a les onze unitats bàsiques de salut i als cinc hospitals que hi ha a Palma. Són trenta-cinc centres per als quals es considera prioritari mantenir el proveïment d’aigua per l’activitat que desenvolupen i que no poden experimentar restriccions ni talls en el subministrament. En la reunió s’ha comentat que s’introduiran mesures per optimitzar el consum d’aigua als edificis que tenen més anys i que no disposen de sistemes de racionalització del consum.

El director general del Servei de Salut s’ha mostrat totalment sensibilitzat amb la necessitat de col·laborar per reduir de manera racional el consum d’aigua en aquests centres sanitaris, cosa que la presidenta d’EMAYA ha agraït.

[Font: Servei de Salut de les Illes Balears. 13/06/2016]

[Foto:IB-Salut]