Categoria: Qualitat

Son Espases habilita un espai per a consultes externes a l’antiga àrea quirúrgica de l’Hospital General

Hospital General

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Universitari Son Espases ha iniciat les obres per habilitar un espai per a consultes externes a l’antiga àrea quirúrgica de l’Hospital General. L’objectiu és passar l’activitat de consultes, que es du a terme actualment a l’Ambulatori El Carme, a unes instal·lacions noves. En total, es preveu la construcció de 20 consultes que s’ubicaran a la primera planta de l’Hospital i que ocuparan una superfície de 900 metres quadrats.

La reforma s’emmarca en el Pla de Rehabilitació i de Millora del centre. Suposa tornar a invertir en un centre hospitalari emblemàtic, fonamental per a l’atenció dels pacients crònics, a més de donar un ús pràctic a una zona que estava en mal estat i desaprofitada.

L’objectiu de les obres és renovar les instal·lacions i adequar-les a les necessitats actuals i futures per millorar el procés de diagnòstic dels pacients, no només per als ingressats a l’Hospital, sinó també per als que són derivats de l’Ambulatori El Carme.

Enguany, a l’Hospital General, també s’ha reformat la Unitat de Convalescència B, que ocupa una superfície de 977 metres quadrats. L’espai compta amb desset habitacions de les quals deu són individuals i s’hi poden ingressar un total de vint-i-quatre pacients; tot i això, en cas de necessitats assistencials puntuals, es pot duplicar el nombre de llits. 

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 21/11/2019]

[Foto: Infosalut / Hospital General de Mallorca / CC BY-NC-SA 4.0]

Què en diu la premsa
*21/11/2019 mallorcadiario.com - Son Espases habilitará un espacio de consultas externas.
*21/11/2019 noticiasmallorca.es - Son Espases habilita un espacio para consultas externas en la antigua área quirúrgica del Hospital General.

Notícies relacionades