Categories: Qualitat, Noves tecnologies

Contractació dels serveis de suport d’aplicacions i integracions de l’IB-Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern va autoritzar la contractació dels serveis de suport d’aplicacions i integracions corporatius dels sistemes d’informació del Servei de Salut per un valor estimat de 5,1 M€.

El Centre d’Explotació de Sistemes d’Informació Corporatius (CESIC) pertany a la Subdirecció de Tecnologia de la Informació i és el responsable de l’explotació de tots els sistemes d’informació del ServeI.

El CESIC pretén administrar de manera centralitzada tant els sistemes d’informació corporatius com els que estan situats en els centres de procés de dades de les gerències. Aquesta administració ha de ser tan uniforme com sigui possible i ha de seguir les millors pràctiques en matèria de gestió de les tecnologies de la informació. Aquest centre és el responsable:

  • De l’explotació i l’operació de sistemes d’informació i el suport als usuaris d’aplicacions;
  • De l’explotació i l’operació d’infraestructura de sistemes, per mitjans locals o remots, dels sistemes d’informació situats a les gerències.
  • Del suport als usuaris dels nivells primer i segon.

Actualment és necessari adquirir els serveis de suport i operació d’aplicacions del centre citat, que es proporcionarien tant de manera remota com presencial als llocs definits. En conseqüència, es considera necessari contractar els serveis d’una empresa externa amb capacitat i experiència contrastades en projectes d’abast i complexitat similars.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 20/12/2019]

[Foto: IB-Salut]