Categoria: Recursos humans

Llista provisional del concurs de trasllats de facultatius en medicina interna de l’IB-Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 164, de dia 5 de desembre de 2019, s’ha publicat la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), de 28 de novembre de 2019, per la qual s’aproven les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses del concurs de trasllats voluntaris per proveir places bàsiques vacants de la categoria facultatiu/facultativa especialista d’àrea medicina interna dependents del Servei de Salut de les Illes Balears, convocat mitjançant la Resolució de 16 de juliol de 2018 i correcció d'errors del 9 d'agost, per la qual es convoca un concurs de trasllats voluntari per a proveir places bàsiques vacants de diverses categories de personal estatutari del Servei de l’IB-Salut.

Les persones aspirants excloses i les que no figurin ni en la llista provisional d'admeses ni en la d'excloses tenen un termini de 15 dies naturals comptadors des de l'endemà de la publicació per formular reclamacions —que no tindran caràcter de recurs.

[Font: BOIB. Núm. 164. 05/12/2019]

[Foto: Banc d'Imatges Infermeres. Ariadna Creus i Àngel García / Equip del Centre d'Urgències d'Atenció Primària valoren proves / CC BY-NC-SA 4.0]

Notícies relacionades