Categoria: Ajudes

Convocatòria de les subvencions sobre donació i trasplantament d'òrgans i teixits humans

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 132, de 3 de juny de 2015, s'ha publicat l'Ordre SSI/1048/2015, de 22 de maig, per la qual es convoquen subvencions destinades a institucions i entitats de qualsevol titularitat, sense ànim de lucre, per al foment de la donació i el trasplantament d'òrgans i teixits humans.

L'Organització Nacional de Trasplantaments estableix en un dels articles del seu estatut, que la finalitat general d'aquesta Organització és la promoció i impuls tant de la donació d'òrgans i teixits, com dels trasplantaments d'òrgans, teixits i cèl·lules a Espanya.

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat convoca anualment aquestes ajudes per promoure les donacions i trasplantaments.

El pressupost global màxim per a 2015 és de 2.059.170 euros.

Podran sol·licitar les subvencions els centres hospitalaris sense finalitats de lucre, de qualsevol titularitat, autoritzats per a la pràctica d'extraccions i/o trasplantament d'òrgans sòlids, i que hagin tingut activitat d'extracció i/o trasplantament durant l'any previ al de la convocatòria.

El termini per a la presentació de les sol·licituds és d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre en el BOE.

[Font: BOE. Núm. 132. 03/06/2015]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]