Categoria: Ajudes

Convocatòria de subvencions per al foment de la donació i el trasplantament d'òrgans i teixits

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 108, de 4 de maig de 2016, s'ha publicat l'Extracte de l'Ordre de 20 d'abril de 2016, pel qual es convoquen les subvencions destinades a institucions i entitats de qualsevol titularitat, sense ànim de lucre, per al foment de la donació i el trasplantament d'òrgans i teixits humans.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és promoure la donació i el trasplantament d'òrgans i teixits humans, per al foment d'activitats destinades a millorar els índexs de donació, de manera que s'optimitzi el nombre de trasplantaments efectuats així com la seva qualitat i viabilitat.

L'import màxim de finançament d'aquesta convocatòria és de 2.059.170 euros.

Les entitats beneficiàries que podran sol·licitar aquestes ajudes poden ser centres hospitalaris sense finalitats de lucre, de qualsevol titularitat, autoritzats per a la pràctica d'extraccions i/o trasplantament d'òrgans sòlids, i que hagin tingut activitat d'extracció i/o trasplantament durant l'any previ al de la convocatòria, les oficines de coordinació autonòmica de trasplantaments, adscrites a les Administracions Sanitàries de les Comunitats Autònomes, així com aquelles entitats sense finalitats de lucre, de qualsevol titularitat, que depenen de les Administracions Sanitàries o que col·laborin amb elles.

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 30 dies naturals, a partir de l'endemà de la publicació d'aquest Extracte en el BOE.

El text complet de la convocatòria es pot consultar a la Base de dades nacional de subvencions.

[Font: BOE. Núm. 108. 04/05/2016]