Categoria: Formació continuada

Infermeria de la UCI de l'Hospital de Manacor participa en el Congrés Nacional de la SEEIUC

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei d'Infermeria de la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital de Manacor ha participat en el Congrés Nacional de la Societat Espanyola d'Infermeria Intensiva i Unitats Coronàries (SEEIUC), que es va celebrar a València, del 19 al 22 de juny, mitjançant dues comunicacions orals.

Cal destacar que el congrés va comptar amb un programa científic centrat en les cures al pacient crític en diferents situacions clíniques, seguretat i experiències de col·laboració interprofessional.

Aquest congrés és la cita per excel·lència de la Infermeria Intensiva Nacional i també el punt de referència per a la professió infermera a l'hora de donar resposta a la recerca de la millora contínua i la qualitat assistencial.

Les comunicacions presentades van ser:

  • "Control glucémico del paciente crítico portador de Insulina Endovenosa. Protocolo colaborativo", presentada per Elena Barceló Llodrà, una de les autores, juntament amb Miguel Àngel Rodríguez Calero, Mónica Cruces Cuberos i Mª Antònia Pérez Axartell.
  • "Evaluación del protocolo de Insulina Intravenosa en pacients críticos con nutrición artificial", presentada per Antonio Manuel Joya Collado, un dels autors, juntament amb Rosa Gastaldó Simeon i Marina Vives Collado.

[Font: Hospital de Manacor. 01/07/2016]

[Foto: Hospital de Manacor]