17
Dij, Oct
13 Noves Notícies
Categoria: Qualitat

La presidenta del Govern visita els allotjaments de l'IB-Salut gestionats per Aspanob a Menorca i a les Pitiüses

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada per la consellera de Salut, Patricia Gómez, i el secretari general del Servei de Salut, Manuel Palomino, ha visitat els allotjaments que el Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) posa a disposició dels nins malalts de càncer de Menorca i de les Pitiüses, mitjançant el conveni signat amb l'Associació de Pares de Nins Malalts de Càncer de Balears (ASPANOB).

ASPANOB va sorgir l'any 1987 al voltant d'un grup de pares que es varen unir amb la intenció de treballar per millorar la qualitat de vida de tots els nins i nines de 0 a 18 anys malalts de càncer de les Illes Balears i les seves famílies.

Aquest conveni, amb un pressupost anual estimat de 75.000 euros, posa a disposició de les famílies amb nins que han de rebre tractament a l'Hospital Universitari Son Espases 2 pisos propietat d'ASPANOB, amb un total de 12 places.

La finalitat de l'acord és ajudar les famílies a atendre les despeses econòmiques que suposa passar nits fora de casa per rebre assistència mèdica.

La vigència del conveni és fins al 31 de desembre de 2016, prorrogable a través del compromís per ambdues parts.

Amb aquest conveni s'estableixen criteris de millora en la qualitat de la prestació del servei per aconseguir una gestió més àgil, directa i efectiva en la gestió de les reserves i de l'allotjament per a usuaris desplaçats amb fills malalts de càncer de Menorca i de les Pitiüses. Es preveu també assumir les despeses dels acompanyants dels malalts.

[Font: Presidència de Govern. 21/04/2016]

[Foto:Presidència de Govern]