17
Dij, Oct
14 Noves Notícies
Categoria: Estudis i projectes

Infermeria de Son Llàtzer participa en el II Foro I+E 2015

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

3182Infermeria de l'Hospital Son Llàtzer va participar al II Foro I+E 2015 amb una comunicació digital titulada "Relación entre las isoflavonas y el Cáncer de mama". També hi va participar l'Hospital Universitario Marqués de Valdecilla i l'Hospital Torrecárdenas.

El càncer de mama és el tipus de càncer més freqüent en la dona i encara presenta una supervivència relativament bona, és un problema de salut que comporta una elevada morbilitat. Les isoflavonas són els flovonoïdes dels que s'ha estudiat més la seva utilització per a finalitat terapèutiques. Degut a que l'ús d'aliments de soja i suplements d'isoflavones està augmentant, és important coneixer des d'una perspectiva de salut pública l'impacte d'aquests productes sobre el risc de càncer de mama en dones d'alt risc i sobre la supervivència dels pacients amb càncer de mama i pacients amb càncer de mama amb tumors sensibles a l'estrògen. Els objectius d'aquest estudi serà ampliar el coneixement sobre les isoflavones de soja i el seu paper en lap revenció del càncer de mama.

Referència de la comunicació
Palencias Hornedal T, González Morales I, Martínez Fernández CA. Relación entre las isoflavonas y el Cáncer de mama. Rev Paraninfo Digital. 2015.
Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Jynto / Alpha-PVP molecule ball / CC-by-sa-2.0]