17
Dij, Oct
13 Noves Notícies
Categoria: Estudis i projectes

Infermeria de Son Espases publica un article sobre la prescripció de continguts online als pacients cardíacs

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr480Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un article sobre la prescripció de links als pacients cardíacs. També hi ha participat l'Hospital Virgen de las Nieves.

Jessica Medina García, infermera del Servei d'Urgències de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació titulada "Prescripción de link en el paciente cardiaco" a la revista Enfermería en Cardiología.

Internet s'ha convertit en una potent eina per a l'atenció de la salut d'alguns ciutadans i una font indispensable per a la cerca d'informació tant per als pacients com per als professionals de la salut. El que preocupa arrel de tot això és que els usuaris confien molt o bastant en els continguts d'Internet. Internet es situa en segon lloc d'ús per a la cerca d'informació sobre temes de salut per davant de sanitaris com a infermeres i farmacèutics. Aquest article pretén veure Internet com a possibilitat d'un nou espai de treball liderat per professionals d'infermeria que realitzin educació sanitària a la població en general, ja sigui mitjançant la generació de continguts basats en evidències o mitjançant la prescripció de links fiables.

Referència de l'article
Medina García J, Martínez Linares JM. Prescripción de link en el paciente cardíaco. Rev Enferm Cardiol. 2015; XXII(64):88-91.
Text Complet
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]