Categoria: Estudis i projectes

Infermeria de Son Espases publica un article sobre la utilitat de les APPs en la gestió de la salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins-epr203Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases ha publicat un article sobre la utilitat dels dispositius i aplicacions inteligents per a la gestió de la salut. També hi ha participat un infermer de Granada.

Jessica Medina García, infermera de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article "¿Son útiles los dispositivos y aplicaciones inteligentes para la gestión de la salud? Comentario crítico" a la revista Enfermería en Cardiología.

Aquest article revisa l'article titulat "Acquisition and analysis of cardiovascular signals on smartphones: potential, pitfalls and perspectives: by the Task Force of the e-Cardiology Working Group of European Society of Cardiology" publicat a la revista European Journal of Preventive Cardiology. Es fa un anàlisi sobre com els telefons inteligents (smartphones), les aplicacions mòbils (apps), els mitjans de comunicació social i el núvol estan canviant profundament la pràctica i presa de decisions en salut.

Referència de l'article
Martínez Casas JM, Medina García J. ¿Son útiles los dispositivos y aplicaciones inteligentes para la gestión de la salud? Comentario crítico. Enferm Cardiol. 2015; XXII(65):33-7.
Text Complet | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Son Llàtzer]