17
Dij, Oct
13 Noves Notícies
Categoria: Estudis i projectes

L'IdISPa participa en un estudi sobre el consum de iorgurt i obesitat abdominal

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-epr344L'Hospital Universitari Son Espases i l'IdISPa han participat en un estudi sobre el consum de iogurt i la reversió de l'obesitat abdominal dins l'estudi PREDIMED. Han participado diferentes centros adscritos a los programas CIBEROBN y PREDIMED.

Miquel Fiol, investigador principal del grup de CIBERobn de l'Hospital Universitari Son Espases, inscrit a l'àrea de Epidemiologia Clínica i Salut Publica de l'IdISPa, ha participat en l'estudi amb el títol "Yogurt consumption and abdominal obesity reversion in the PREDIMED study" publicat a la revista Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases.

L'evidència en l'associació del consum de iogurt i l'obesitat no és concloent. L'objectiu d'aquest estudi era avaluar prospectivament l'associació entre el consum de iogur, la reversió de l'obesitat abdominal i la circumferència de la cintura en gent gran.

Referència de l'article
Santiago S, Sayón-Orea C, Babio N, Ruiz-Canela M, Martí A, et al. Yogurt consumption and abdominal obesity reversion in the PREDIMED study. Nutr Metab Cardiovasc Dis. 12 des. 2015.
PubMed | Enlaces Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Felix Triller / Yogurt / CC-by-sa-2.0]