17
Dij, Oct
13 Noves Notícies
Categoria: Estudis i projectes

Endocrinologia de Son Espases ha participat en un programa de seguiment d'una unitat de referència per a pacients amb diabetis 1

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-epr307El Servei d'Endocrinologia i Nutrició de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació del programa específic de seguiment d'una unitat de referència sobre la situació clínica d'una cohort de pacients amb diabetis tipus 1 més de 2 dècades després de l'inici. També hi han participat l'ICMDiM, l'Hospital Clinic Barcelona i l'IDIBAPS.

Maria Cabrer, endocrina de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Situación clínica de una cohorte de pacientes con diabetes tipo 1 más de 2 décadas después del inicio. Resultados de un programa específico de seguimiento en una unidad de referencia2 a la revista Endocrinología y Nutrición.

El curs clínic de la diabetis tipus 2 (DT1) ha canviat en les darreres dècades. Els autors es varen proposar descriure les característiques d'una població amb DT1 de més de 20 anys d'evolució baix el mateix programa de seguiment des de l'inici.

Referència de l'article
Amor AJ, Cabrer M, Giménez M, Vinagre I, Ortega E, et al. Situación clínica de una cohorte de pacientes con diabetes tipo 1 más de 2 décadas después del inicio. Resultados de un programa específico de seguimiento en una unidad de referencia. Endocrinol Nutr. 2016; 63(7):339-44.
PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Ingo Joseph / People crowd walking / CC-by-sa-2.0]