17
Dij, Oct
13 Noves Notícies
Categoria: Estudis i projectes

Hematologia de Son Espases participa en el Consens Espanyol en profilaxi amb agents derivats en pacients amb hemofília i inhibidors

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-epr313El Servei d'Hematologia de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en el Consens espanyol en profilaxi amb agents de derivació en pacients amb hemofília i inhibidors. També hi han participat el Complexo Hospitalario Universitario A Coruña, l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, l'Hospital La Paz, l'Hospital Regional Universitari de Málaga, l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, l'Hospital Universitari Virgen del Rocío i l'Hospital Universitari Marqués de Valdecilla.

Mariana Canaro, hematòloga de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Spanish Consensus Guidelines on prophylaxis with bypassing agents in patients with haemophilia and inhibitors" a la revista Thrombosis and Haemostasis.

Profilaxi amb el factor de coagulació de la sang, factor VIII és inefectiu per als individus amb hemofília amb un alt nivell d'inhibició al FVIII.

Referència de l'article
López-Fernández MF, Roca CA, Álvarez-Román MT, Hirnyk MIC, Mingot-Castellano ME, et al. Spanish Consensus Guidelines on prophylaxis with bypassing agents in patients with haemophilia and inhibitors. Thromb Haemost. 2016;115(5):872-95.
Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: stock.tookapic.com / Group friends / CC-by-sa-2.0]