Categoria: Estudis i projectes

Son Espases publica un article sobre calcificació de fibroma aponeuròtic

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-sss95Els Serveis Traumatologia i Anatomia Patològica de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat un article sobre l'experiència dels autors i una revisió de literatura de la calcificació de fibroma aponeuròtic en infants.

Laura Corominas i Ignacio Sanpera, traumatòlegs de  l'Hospital Universitari Son Espases, Julia Sanpera Iglesias, investigadora; i Rafael Félix Ramos Ansesio, patòleg de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat un article amb el títol "Calcifying aponeurotic fibroma in children: our experience and a literature review" a la revista Journal of Pediatric Orthopaedics Part B.

El fibroma aponeuròtic calcificat és un tumor fibròs benigne rar amb característiques histopatològiques comuns observades en infants i adolescents. Normalment implica a les extremitat més distal. Encara que és un tumor benigne, té un alt risc de reaparició local. L'article mostra l'experiència tractant 4 infants amb aquest tipus de tumor que varen ser sotmesos a una excisió quirúrgica del tumor.

Referència de l'article
Corominas L, Sanpera I, Sanpera-Iglesias J, Ramos-Ansesio RF. Calcifying aponeurotic fibroma in children: our experience and a literature review. J Pediatr Orthop B. 13 mai 2016.
PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Barn Images / CC0 1.0 Universal ]