17
Dij, Oct
13 Noves Notícies
Categoria: Estudis i projectes

Hematologia de Son Llàtzer participa en un anàlisis longitudinal sobre mieloma múltiple

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-epr358El Servei d'Hematologia de l'Hospital Son Llàtzer ha participat en un anàlisi longitudinal sobre l'estatus immune en pacients amb mieloma múltiple amb alt risc latent i la seva modul·lació terapèutica baix lendex. També hi han participat diferents centres nacionals.

Joan Bargay, hematòleg de l'Hospital Son Llàtzer, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Immune status of high-risk smoldering multiple myeloma patients and its therapeutic modulation under lendex: A longitudinal analysis" a la revista Blood.

Hi ha un interès significatiu en immunoteràpia per al tractament del mieloma múltiple amb un alt risc, però no hi ha dades disponibles per a l'estatus d'immunologia en aquesta etapa en particular. Aquesta informació és important per a entendre l'interacció entre la immunosupervivència i transformació de la malaltia, i també per definir a quins pacients els pot beneficiar la immunoteràpia amb alt risc de patir mieloma múltiple.

Referència de l'article
Paiva B, Mateos MV, Sánchez-Abarca L, Puig N, Vidriales M-, et al. Immune status of high-risk smoldering multiple myeloma patients and its therapeutic modulation under lendex: A longitudinal analysis. Blood. 2016;127(9):1151-62.
PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Nephron / Plasmacytoma ultramini / CC BY­ND 2.0]