17
Dij, Oct
13 Noves Notícies
Categoria: Estudis i projectes

Oncologia Radioteràpica de Son Espases participa en un article sobre la integració de les imatges MR en el tractament no radioterapèutic

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

3457El Servei de Radioteràpia Oncològica de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un article on s'analitza la intergració d'imatges MR adquirides en una posició d'un tractament no radioterapèutic en un flux de treball utilitzant un registre defomable i rígid. També hi ha participat Complexe Hospitalari Universitari d'Albacete, l'Hospital Clínic Barcelona, el  Centre Regional d'Investigacions Biomèdiques de la UCLM i l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Esther Jiménez Jiménez, radiòloga oncològica de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Analysing the integration of MR images acquired in a non-radiotherapy treatment position into the radiotherapy workflow using deformable and rigid registration" a la revista Radiotherapy and Oncology.

L'objectiu era analitzar la factibilitat d'integració d'un MRI adquirit en un entorn no radioterapèutic en un flux de treball radioterapèutic de càncer de pròstata.

Referència de l'article
Sabater S, Pastor-Juan MDR, Berenguer R, Andres I, Sevillano M, et al. Analysing the integration of MR images acquired in a non-radiotherapy treatment position into the radiotherapy workflow using deformable and rigid registration. Radiother Oncol. 12 mar. 2016.
PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Son Llàtzer]