Categoria: Estudis i projectes

Infermeria de Balears participa en el LII Congrés Nacional de la SEEIUC

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

3531Infermeres de diferents centres de Balears varen participar al XLII Congreso Nacional de la SEEIUC celebrat a València del 19 al 22 de juny de 2016.

Catalina Perelló Campaner, infermera de la Gerència del 061; José V. Val, infermer de l'Hospital Son Llàtzer; Neus Martorell Dols, infermera de l'Hospital General; Maite González Gascúe i Petra Martorell Servera, infermeres de l'Hospital Universitari Son Espases; i Elena Barceló Llodrà, infermera de l'Hospital de Manacor, han participat amb la comunicació oral titulada "Factores determinantes de la comunicación en usuarios intubados y despiertos". També hi han participat la Universitat de les Illes Balears i la Universitat de Màlaga.

Elena Barceló, Miguel Àngel Rodríguez Calero, Mónica Cruces Cuberos i Maria Antònia Pérez Axartell, infermeres de l'Hospital de Manacor han participat amb la comunicació oral titulada "Control glucémico del paciente crítico portador de Insulina Endovenosa. Protocolo colaborativo".

Antonio M. Joya Collado, Rosa Gastaldó Simeon i Marina Vives Collado, infermeres de l'Hospital de Manacor, han participat amb la comunicació oral titulada "Evaluación del protocolo de insulina intravenosa en pacientes críticos con nutrición artificial".

Clara Bendito Barber, Núria Febrer Juan i Natividad Carreras Martí, infermeres de l'Hospital Mateu Orfila, han participat amb la comunicació oral titulada "Reorganización del material fungible de UCI: disminución de carga de trabajo y reducción de costes".

Yolanda Lladó Maura, infermera de l'Hospital Son Llàtzer ha participat amb el pòster amb el títol "Papel de la Enfermería en diferentes Equipos Interdisciplinares de Sepsis". També hi ha participat l'Hospital Universitari Dr. Peset.

Referència del congrés
Comunicaciones oral y póster. València, XLII Congreso Nacional de la SEEIUC. 19, 20, 21 i 22 de juny de 2016.
Resums de les comunicacions
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: XLII Congreso Nacional de la SEEIUC]

Notícies relacionades a Infosalut
*05/07/2016 -Infermeria de la UCI de l'Hospital de Manacor participa en el Congrés Nacional de la SEEIUC.