Categoria: Estudis i projectes

Oncologia de Son Espases i Son Llàtzer participen en l'estudi protect-2

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-epr339Els serveis d'Oncologia de l'Hospital Universitari Son Espases i de l'Hospital Son Llàtzer han participat en l'estudi protect-2 per conèixer l'impacte en la pràctica clínica de la implementació de les guies per al maneig de la toxicitat de teràpies dirigides al càncer de ronyó.

Aranzazu González del Alba, oncòloga de l'Hospital Universitari Son Espases; i María Belén González, oncòloga del Hospital Son Llàtzer, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Impact on clinical practice of the implementation of guidelines for the toxicity management of targeted therapies in kidney cancer. The protect-2 study" a la revista BMC Cancer.

L'impacte de les recomanacions després de la implementació de les guies no s'ha avaluat. Per això, s'avalua l'impacte i l'acompliment de les guies del Grup Espanyol d'Oncologia Genitourinària (GEOG) per al maneig de la toxicitat de teràpies dirigides al carcinoma metastàtic de les cèl·lules renals en la pràctica clínica diària.

Referència de l'article
Lainez N, García-Donas J, Esteban E, Puente J, Sáez MI, et al. Impact on clinical practice of the implementation of guidelines for the toxicity management of targeted therapies in kidney cancer. The protect-2 study. BMC Cancer. 2016;16(1):135.
logo docusalut 16Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Nephron / Clear cell renal cell carcinoma high mag cropped / CC-by-sa-2.0]