Categoria: Estudis i projectes

L'Àrea de Salut de Menorca participa en un estudi sobre la influència del nivell d'estudis de la mare en el sobrepès infantil

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-sss106L'Àrea de Salut de Menorca ha participat en un estudi en què s'analitza l'impacte del baix nivell d'estudis matern en el sobrepès i l'obesitat a Europa. Hi han participat diferents centres nacionals i internacionals.

Maties Torrent, metge de l'Àrea de Salut de Menorca, ha participat en l'article amb el títol "Impact of Low Maternal Education on Early Childhood Overweight and Obesity in Europe", publicat a la revista Paediatric and Perinatal Epidemiology.

Hi ha una mancança d'evidència per comparar les desigualtats adiposes en l'edat primerenca en els països europeus. Aquest estudi investiga com els baixos estudis de la mare s'associen amb el risc de sobrepès i l'obesitat en infants de distintes característiques durant els seus primers anys.

Referència de l'article
Ruiz M, Goldblatt P, Morrison J, Porta D, Forastiere F, et al. Impact of Low Maternal Education on Early Childhood Overweight and Obesity in Europe. Paediatr Perinat Epidemiol. 2016;30(3):274-84.
PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Barn Images / CC0 1.0 Universal]