Categoria: Estudis i projectes

Atenció Primària de Mallorca participa en l'estudi MARK

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-epr354El Centre de Salut de Sant Agustí, ha participat en la publicació d'una part de l'estudi MARK sobre l'estructura vascular i la funció i la seva relació amb la qualitat de vida relacionada amb la salut. També hi ha participat Atenció Primària de Salamanca, l'Hospital Trueta i la Universitat de Girona.

Juan Guillaumet, metge del Centre de Salut de Sant Agustí, ha participat en l'article publicat amb el títol "Vascular structure and function and their relationship with health-related quality of life in the MARK study" a la revista BMC Cardiovascular Diseases.

Hi ha una evidència limitada pel que fa a la relació entre malaltia vascular i qualitat de vida relacionada amb la salut. Es va investigar sobre la relació entre l'estructura vascular i la funció amb la qualitat de vida relacionada amb la salut en una població amb un risc cardiovascular mig.

Referència de l'article
García-Ortiz L, Recio-Rodríguez JI, Mora-Simón S, Guillaumet J, Martí R, et al. Vascular structure and function and their relationship with health-related quality of life in the MARK study. BMC Cardiovasc Disord. 2016;16(1):95.
Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: BodyParts3D/Anatomography / Vein art rotating / CC BY­ND 2.0]