Categoria: Estudis i projectes

Prevalença d'estils de vida saludables contra el càncer en dones espanyoles

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears ha participat en la publicació d'un estudi sobre la prevalença d'estils de vida saludables contra el càncer en dones espanyoles. També hi han participat diferents centres espanyols.

Carmen Sánchez Contador, responsable del Registre de Càncer de la Conselleria de Salut, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Prevalence of healthy lifestyles against cancer in Spanish women" a la revista Scientific Reports.

Modificant els comportaments cap a estils de vida més saludables podrien prevenir un gran nombre de tumors malignes. Es varen avaluar la prevalença d'hàbits saludables contra el càncer en dones espanyols sense aquesta malalatia, donant referència a les recomanacions de prevenció del càncer inclosos a l'European Code Against Cancer (ECAC), i es van analitzar les característiques associades amb el càncer.

Referència de l'article
Toribio MJ, Lope V, Castelló A, Salas D, Vidal C, Ascunce N, et al. Prevalence of healthy lifestyles against cancer in Spanish women. Sci Rep. 2019;9(1):10638. doi: 10.1038/s41598-019-47180-x. PubMed PMID: 31337864

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / Dona fent exercici / CC BY-NC-SA 4.0]