Categoria: Estudis i projectes

Cost de les admissions per epilèpsia als EUA utilitzant els codis ICD-10

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La unitat de Neurologia Pediàtrica de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un article sobre l'estimació del cost de les admissions per epilèpsia als Estats Units d'Amèrica utilitzant els codis ICD-10. També hi han participat el Boston Children's Hospital i l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Marta Amengual Gual, neuròloga pediàtrica de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Estimating the cost of status epilepticus admissions in the United States of America using ICD-10 codes" a la revista Seizure.

Es volia estimar el cost de les admissions de l'estat epilèptic en els Estats Units d'Amèrica utilitzant les bases de dades basades en els codis ICD-10.

Referència de l'article
Sánchez Fernández I, Amengual-Gual M, Barcia Aguilar C, Loddenkemper T. Estimating the cost of status epilepticus admissions in the United States of America using ICD-10 codes. Seizure. 2019;71:295-303. doi: 10.1016/j.seizure.2019.09.001. PubMed PMID: 31518880.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / Gent passejant / CC BY-NC-SA 4.0]