Categoria: Estudis i projectes

Document Delphi de l'ESSR sobre procediments dirigits per imatge en el sistema musculoesquelètic

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Radiologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en el document de consens de l'European Society of Musculoskeletal Radiology (ESSR) per procediments dirigits per imatge en el sistema musculoesquelètic. També hi han participat diferents centres europeus.

Silvia Martín, radiòloga de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, va participar en la publicació de l'article amb el títol "Clinical indications for image-guided interventional procedures in the musculoskeletal system: a Delphi-based consensus paper from the European Society of Musculoskeletal Radiology (ESSR)—part I, shoulder" a la revista European Radiology.

Els procediments d'intervenció guiats per imatge en l'espatlla normalment es duen a terme en la pràctica clínica, encara que l'evidència sobre la seva eficàcia és escassa. Es mostren els resultats d'un mètode de revisió Delphi sobre l'evidència en la literatura publicada sobre els procediments guiats per imatge a l'espatlla amb una llista d'indicacions clíniques.

Referència de l'article
Sconfienza LM, Adriaensen M, Albano D, Allen G, Aparisi Gómez MP, Bazzocchi A, et al. Clinical indications for image-guided interventional procedures in the musculoskeletal system: a Delphi-based consensus paper from the European Society of Musculoskeletal Radiology (ESSR)-part I, shoulder. Eur Radiol. 16 set. 2019. doi: 10.1007/s00330-019-06419-x. PubMed PMID: 31529252.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: IB-Salut]