Categoria: Noves tecnologies

L'Hospital Can Misses engega la ressonància magnètica pediàtrica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital Can Misses ja pot realitzar ressonàncies magnètiques. El Servei de Radiologia amplia així la seva cartera de serveis i fa més àmplies les possibilitats del nou aparell de ressonància magnètica.

A més, per a l'engegada d'aquest servei ha estat necessària l'adquisició de material tecnològic d'última generació específic per a sedació en ressonàncies magnètiques: respirador, sistemes de monitoratge i sistemes d'administració de medicació.

La ressonància magnètica pediàtrica requereix la sedació del nin o nina. Per a l'inici d'aquesta prestació, ha estat necessària la participació d'un equip multidisciplinari que garantitzi la seguretat del pacient, format per anestesistes, infermeria de quiròfan i de Radiologia, tècnics en rajos, radiòlegs i celadors.

L'Hospital Can Misses ha realitzat les primeres quatre ressonàncies magnètiques a nins i, en aquesta primera jornada, hi han participat el cap del Servei de Radiologia, el Dr. Gustavo Scalvini, el supervisor d'Infermeria del Servei de Radiologia, Francisco García, la Dra. Leticia Villaverde, anestesista, Belén Ortiz, infermera de quiròfan, Álvaro Boza i Mar Tomé, tècnics de rajos, i Christian Ambrós, celador.

A més de Pediatria, altres serveis especialitzats com ara Cirurgia Oral i Maxilofacial, Traumatologia, Cirurgia Pediàtrica, Otorinolaringologia són subsidiaris de sol·licitar la ressonància magnètica en nins.

L'engegada d'aquest servei reduirà els trasllats a altres centres, ja que fins ara les ressonàncies magnètiques pediàtriques es derivaven a la Clínica Nostra Senyora del Rosari i a l'Hospital Universitari Son Espases.

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 24/08/2016]

 [Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]

Què en diu la premsa
*24/08/2016 ibizadiario.info - Can Misses ya hace resonancias magnéticas pediátricas.
*24/08/2016 Diario de Ibiza - Can Misses realiza sus primeras cuatro resonancias magnéticas a niños.